Magareće mlijeko

Bavimo se registriranom proizvodnjom magarećeg mlijeka na otoku Pagu. Imamo ranč sa 11 magaraca na u mjestu Caska. 

 

Magareće mlijeko je pomoć u suzbijanu problema s bronhitisom, asmom, upalama dišnog sustava i alergijama. Zbog bogatog sastava jača imunitet, a potpomaže i u borbi sa drugim bolestima. Ono je najprirodnije riješenje, bez umjetnih i štetnih tvari u borbi sa sve češćim oboljenjima gdje medicina nema rješenja.  

 

Magareće mlijeko po sastavu najsličnije je majčinu mlijeku, bogato je kalcijem, A, C i E vitaminom, enzimom lizozimom, poznatiji kao “antibiotik tijela” zbog antibakterijskih i antivirusnih svojstva. Magareće mlijeko ima vrlo visoke razine omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Učinkovite protiv zgrušavanja krvi, sužavanja krvnih žila, visokog krvnog tlaka i aritmije srca. Magareće mlijeko ima blagotvorno djelovanje kod alergija, čestih upala dišnog sustava, problema s imunitetom, smanjenju razine kolesterola u krvi, sudjeluje u razvijanju mozga, pomaže organizmu da koristi važne vitamine i minerale iz hrane za rad i razvoj svih vitalnih organa, smanjuje simptome astme te kašalj kod plućnih bolesti kao što su bronhitis i hripavac, može zaštititi od crijevnih infekcija. Osobe alergične na proteine iz kravljeg mlijeka prihvaćaju magareće mlijeko koje ne izaziva alergijske reakcije. 

 

Zbog duljeg vremena upotrebe, mlijeko se može nabaviti u zaleđenom stanju, a smrzavanje ne utječe na gubitak ljekovitih tvari.